joi, 22 octombrie 2015

Tartino - Un zambet in fiecare sandvis

 BUZZStore  este o agentie de marketing participativ care functioneaza pe un concept nou de business bazat pe cea mai puternica forta de influenta, recomandarea unui prieten!
Noi BUZZerii primim spre testare, in mod gratuit, cele mai noi produse lansate pe piata.
Ce trebuie sa facem ? Pai  daca ne plac sau nu produsele, ne exprimam parerea prin intermediul site-urilor de socializare, a blogurilor sau prin discutii libere.

https://www.youtube.com/watch?v=RJQZDAKNpWI -  un frumos videoclip

Hochland Bucuria gustului  a lansat acum , noua branza tartinabila Tartino Pune un zambet in fiecare sandvis , #buzztartino ,realizata din ingrediente naturale, fiind disponibila in trei variante:
- Natur
- Rosii
- Spanac
Branza aceasta are un ambalaj minunat si practic, un tub( prea mic , la cat sunt de delicioase sortimentele)cu trei forme diferite : steluta, trifoi si spaghetti.
Toate aceste tuburi cu minunata branza, le-am primit intr-o gentuta termoizolanta foarte cocheta, in care putem duce sandvisurile la birou sau la scoala.
Cum sa nu-ti fie dragi cand le vezi atat de frumos colorate si gustoase ? Si cand te uiti la gentuta asta frigorifica micuta si cocheta, parca iti vine deja sa te apuci e facut bunatati cu aceasta branza tartinabila Tartino ‪#‎buzztartino‬.
Multumesc mult @Facebook BUZZ Store si @ Bucuria Gustului pentru surpriza delicioasa, facuta.
De abia astept sa le testez...!
Promit sa revin ,cat de curand, cu bunatati facute cu aceaste savuroase sortimente de branza tartinabila...


1 comentarii:

Nicu Pana spunea...

Intr-adevar delicioasa gama Tartino de la Buzzstore

Trimiteți un comentariu