vineri, 9 noiembrie 2012

Cura pentru slabit,

CURA DE SLABIRE CU SCHIMBARE DE METABOLISM
Se slabeste 10-20kg in 13 zile
Poate va intereseaza si o cura de slabit!

Recomandări:

- Orice adaos de aliment în afara celor permise în cură (o bomboană, o gumă de mestecat, un biscuit, un pahar de bere sau vin) impune oprirea imediată a curei, fiindcă ea nu mai are nici un efect. Cura poate fi reluată abia peste 6 luni.
- Daca nu rezistaţi să ţineţi dieta mai mult de 6 zile (respectând corect prevederile alimentare), opriţi-vă şi reluaţi cura după 3 luni.
- Pentru a putea respecta dieta prescrisă, evitaţi în cele 13 zile vizitele sau musafirii.
- Dacă vă chinuie foamea, beţi apă, cel puţin 2 l/zi.
- Salata verde cuprinsă în dietă trebuie să fie proaspătă.
- Codul (peştele) poate fi înlocuit cu păstrăv sau calcan.
- Cafeaua nu poate fi înlocuită cu ceai sau invers.
- Iaurtul natural este cel nepasteurizat, fără adaos de zahăr sau fructe.

Ziua 1
- mic-dejun: 1 ceaşcă de cafea + 1 cub de zahăr
- prânz: 2 ouă fierte tari + 400 g spanac + 1 roşie
- cina: 200 g friptură de vită + 1 salată cu ulei şi zeamă de lămâie

Ziua 2
- mic-dejun: 1 ceaşcă de cafea + 1 cub de zahăr
- prânz: 250 g şuncă de Praga + 1 iaurt natural
- cina: 200 g friptură de vită + 1 salată cu ulei şi zeamă de lămâie

Ziua 3:
- mic-dejun: 1 ceaşcă de cafea + 1 cub de zahăr + 1 felie pâine prăjită
- prânz: 2 ouă fierte tari + 1 felie şuncă de Praga + 1 salată
- cina: ţelină fiartă + 1 roşie + 1 fruct proaspăt (măr, pară,
portocală)

Ziua 4:
- mic-dejun: 1 ceaşcă de cafea + 1 cub de zahăr + 1 felie pâine prăjită
- prânz: 200 ml suc de portocale + 1 iaurt natural
- cina: 1 ou fiert tare + 1 morcov ras + 250 g brânză de vaci

Ziua 5:
- mic-dejun: 1 morcov mare ras
- prânz: 200 g cod fiert cu zeamă de lâmâie + 1 linguriţă unt
- cina: 200 g friptură de vită + 1 ţelină rasă
Ziua 6:
- mic-dejun: 1 ceaşcă de cafea + 1 cub de zahăr + 1 felie pâine prăjită
- pranz: 2 ouă fierte tari + 1 morcov mare ras
- cina: 1/2 pui + 1 salată cu ulei şi zeamă de lămâie

Ziua 7:
- mic-dejun: 1 ceaşcă de ceai fără zahăr
- prânz: nimic (bea multă apă, ajută!)
- cina: 200 g cotlet de miel + 1 măr

Ziua 8:
- mic-dejun: 1 ceaşcă de cafea + 1 cub de zahăr
- prânz: 2 ouă fierte tari + 400 g spanac + 1 roşie
- cina: 200 g friptură de vită + 1 salată cu ulei şi zeamă de lămâie

Ziua 9:
- mic-dejun: 1 ceaşcă de cafea + 1 cub de zahăr
- prânz: 250 g şuncă de Praga + 1 iaurt natural
- cina: 250 g friptură de vită + 1 salată cu ulei şi zeamă de lămâie

Ziua 10:
- mic-dejun: 1 ceaşcă de cafea + 1 cub de zahăr + 1 felie pâine prăjită
- prânz: 2 ouă fierte tari + 1 felie şuncă de Praga + 1 salată
- cina: 1 ţelină fiartă + 1 roşie + 1 fruct proaspăt (măr, pară,
portocală)

Ziua 11:
- mic-dejun: 1 ceaşcă de cafea + 1 cub de zahăr + 1 felie pâine prăjită
- prânz: 200 ml suc de portocale + 1 iaurt natural
- cina: 1 ou fiert tare + 1 morcov ras + 250 g brânză de vaci

Ziua 12:
- mic-dejun: 1 morcov mare ras
- prânz: 200 g cod fiert cu zeamă de lămâie + 1 linguriţă unt
- cina: 250 g friptură de vită + 1 ţelină rasă

Ziua 13:
- mic-dejun: 1 ceaşcă de cafea + 1 cub de zahăr + 1 felie pâine prăjită
- prânz: 2 ouă fierte tari + 1 morcov mare ras
- cina: 250 g pui + 1 salată cu ulei şi zeamă de lămâie.
Atenţie!
Persoanele care doresc să ţină Postul Naşterii Domnului pot ţine această cură abia după Sărbătorile de iarnă!

Cine se încumetă să ţină această cură este rugat să se cântărească zilnic la aceeaşi oră echipat cât mai sumar, de preferinţă în şort şi să noteze greutatea pe un grafic. Simpla urmărire a graficului este mobilizatoare!

Repet, cura trebuie ţinută cu stricteţe, adică fără nici cea mai mică abatere sau adăugare de alimente!
Succes!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu