miercuri, 3 octombrie 2012

Masuri necesare pentru retete


TABEL DE MASURI PENTRU RETETE(mai ales pentru cele de regim)
1 lingura de supa cu ulei... ...................................15g
1 lingura de supa cu unt proaspat............................25g
1 lingura de supa cu unt încalzit..............................35g
1 lingura de supa cu smântâna............................12-15g
1 lingura de supa cu apa, vin , lapte.........................18ml
1 lingura de supa cu vârf cu faina............................25g
1 lingura de supa rasa cu faina...............................15g
1 lingura de supa cu zahar tos................................30g
1 lingura de supa cu vârf cu orez.............................25g
1 lingura de supa cu gris...................................10-12g
1 lingurita de ceai plina cu unt proaspat.....................10g
1 lingurita de ceai cu unt topit................................15g
1 lingurita de ceai cu vârf cu faina...........................10g
1 lingurita de ceai cu zahar tos...............................12g
1 lingurita de ceai cu pesmet.................................10g
1 lingurita de ceai rasa cu parmezan........................10g
1 lingurita de ceai rasa cu bulion..........................15-20g
1 pahar obisnuit cu apa, zeama de fructe..................250ml
1 ceapa mica.................................................15-20g
1 radacina mica de patrunjel...............................15-20g
1 radacina mica de morcov................................25-30g
1/2 lamâie mica.................................................50g

1 comentarii:

Mari spunea...

N-a fost nimemi interesatde masurile astea? Eu astazi le-am consultat.

Trimiteți un comentariu