marți, 2 octombrie 2012

Friptura de porc la cuptor cu pasta de patrunjel verde si usturoi

O friptura simpla si gustoasa ,foarte frageda si care nu necesita foarte mult timp.Ca si garnitura am ramas la cartofii piure , batuti bine cu unt. Pasta de patrunjel verde amestecata cu usturoi ia dat un gust deosebit, savuros...




INGREDIENTE




1 kg carne de porc
3 fire usturoi verde
2 fire ceapa verde
2-3 linguri sos de soia
2 rosii
1 legatura patrunjel verde
4-5 catei usturoi
200 ml vin alb
2 linguri untura
sare
piper
chilli
vegeta Bio

MOD DE PREPARARE  






Aici gasiti cum se prepara:

http://sidyskitchen.blogspot.ro/2012/08/friptura-de-porc-la-cuptor-cu-pasta-de.html

Pofta mare !

1 comentarii:

coco spunea...

interesanta pasta de patrunjel !

Trimiteți un comentariu