joi, 2 februarie 2012

Salata de oua cu ciuperci si sos de iaurt

O salata delicioasa din ciuperci , oua si iaurt, cu maioneza de casa, fara conservanti si fara coloranti, mai ales daca timpul va preseaza.
Este o salata desavarsita de un sos dulce-acrisor si totodata usor picant.







Ingrediente:
3 oua fierte tari
1 conserva ciuperci taiate
2 linguri maioneza de casa
300 ml iaurt
4 catei usturoi
sare
1/2 lingurita piper proaspat macinat
patrunjel verde

Mod de preparare:
Curatam ouale si le taiem cubulete.
Usturoiul il curatam si il presam.
Desfacem conserva de ciuperci si strecuram ciupercile de zeama.
Iaurtul il amestecam cu maioneza facuta, adaugam usturoiul presat, sare piper mozaic proaspat macinat, din belsug si apoi patrunjelul verde tocat marunt.
Adaugam ciupercile si amestecam cu sosul de iaurt.
Gustam si asezonam daca mai este cazul.
Daca aveti paine proaspat scoasa din cuptor, va fi o mare batalie la gura voastra....
Pofta mare !

2 comentarii:

lia spunea...

Foarte buna si albinuta e tare de efect !!!
pupici

Sidy spunea...

Ca sa bucur un ...stupar, ce puteam sa fac altceva ?
Multumesc mult Lia !

Trimiteți un comentariu