joi, 5 ianuarie 2012

Rulouri cu branza si sunca

Un aperitiv rapid, usor de facut , dar foarte gustos....
Am folosit foietaj cumparat, din acela congelat. Se poate face si "in casa" dar chiar nu merita munca. Cel cumparat este foarte bun. Si cum aveam mai multe de pregatit pentru Revelion...am fost bucuroasa ca il aveam in casa.







Ingrediente:
800 g aluat foietaj
200 g crema de branza 
10 felii sunca Praga
1 ou pentru uns

Mod de preparare:
Lasam aluatul de foietaj la dezghetat , la temperatura camerei, de seara pina dimineata.
Intindem aluatul- il despachetam- si cu ajutorul unui cutit intindem uniform crema de branza peste aluat.
Asezam feliile de sunca pe doua randuri, apoi rulam foietajul, dar nu prea strans.
Taiem sulul de aluat din 2 in 2 cm si asezam rulourile intr-o tava captusita cu hartie de copt.
Ungem deasupra rulourile cu ou batut si dam tava la cuptorul dinainte incalzit la 160 de grade C, pentru aproximativ 30 de minute , cand rulourile vor fi frumos rumenite deasupra.
Serviti rulourile neaparat calde, alaturi de un pahar cu vin sau bere.

Pofta mare !

7 comentarii:

maria elena spunea...

Ce faine Sidyyyyyyyyy!

Adrian spunea...

Berea e rece ? Vin si eu :))

Doina G spunea...

Sidy, super bun si aspectuos! Si in plus...vorba lui Adrian "Berea e rece ? Vin si eu :))"

Sidy spunea...

Haideti, haideti ca berea e la frigi si rulourile se fac urgent....!

Silvia spunea...

Aha,va faceti de cap.Sper ca nu am ajuns prea tarziu.
Sidy,arata super.

Top Cuisine avec Lavi spunea...

Ce-mi place reteta aceasta! Cu siguranta o voi incerca. Multumesc pentru vizita pe blogul meu!

Sara & Miki spunea...

Acum vad ca si tie iti plac rulourile cu sunca. Tare bune sunt, pup!

Trimiteți un comentariu