joi, 25 august 2011

Paste Lasagna Florentine

Timp de preparare: 45 de minute
Ingrediente: pentru 6 - 8 portii
- 1 ou
- 2 cani de branza de oaie, data pe razatoarea cu dinti mari
- 1 cana de parmezan dat pe razatoarea cu dinti mici
- 300 g de spanac
- 1/2 cana de bulion
- 500 g de taitei lasagna
- 3 cani de mozzarella taiata cubulete mici
Mod de preparare:

Intr-un castron amestecati oul, branza de oaie si parmezaul. Adaugati spanacul. Adaugati o treime din cantitatea de bulion intr-o tava de 20x30 cm. Deasupra puneti o treime din taiteii nefierti, peste care puneti  jumatate din amestecul preparat mai inainte si o treime din mozzarella. Continuati in aceeasi ordine, pana la terminarea ingredientelor. Deasupra puneti putina mozzarella si bulion. Acoperiti cu folie de aluminiu si puneti in cuptorul preincalzit. Coaceti pentru 40 - 50 minute. Lasati tava acoperita inca 10 minute inainte consum.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu