joi, 25 august 2011

Cafele Aromate

Ingrediente: 
- 1/2 baton scortisoara
- 1 portocala / numai coaja, data pe razatoare
- 1 lingura cacao
- 150 g cafea boabe 
Mod de preparare: 

Cafea Scortisoara: se pune scortisoara in rasnita de cafea. Se rasneste cateva secunde. Se adauga 50 de grame de cafea boabe si se macina dupa preferinta. Se pastreaza in frigider.

Cafea Portocala: portocala se da pe razatoare. Atentie sa nu se rada si coaja alba a portocalei. Se pune 1/2 din cantitate in rasnita de cafea. Se adauga 50 de grame de cafea boabe. Se macina dupa preferinta. Se pastreaza in frigider.


Cafea Cacao : Se pune cacao in rasnita de cafea. Se adauga cafeaua boabe. Se macina dupa preferinta. Se pastreaza in frigider.
Bookmark and Share

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu